Om os

De allerførste frø til Blomster Jewellery blev sået for flere end fyrre år siden i en lille guldsmedforretning under Iraks sol, og siden da er det gået slag i slag. Virksomheden har således stille og roligt vokset sig større og servicerer samtidig flere og flere kunder.

Guldet, vi bruger i fremstillingen af vores unikke smykker, kommer fra anerkendte steder.  Vi arbejder alle som én med den største grad af ekspertise og kreativitet. Når det kommer til kvalitet og æstetik, høj faglighed og spændende kreativitet, er Blomster Jewellery helt i top. Vi går således ikke på kompromis med kvaliteten og sætter en stor ære i at imødekomme kundens individuelle ønsker og behov. Tillid og troværdighed er i den forbindelse et nøgleord, vi sætter overordentlig højt i virksomheden.

Salman Bustans oldefædre etablerede den stærkt kærlighed til håndværket og er baggrunden for det nuværende Blomster Jewellery.
Det hele startede i starten af 1800-tallet, og senest har 5. generation  Rami Salman videreført den stolte virksomhed i grundlæggerens ånd.

I 2003 etablerede vi den første guldsmedforretning i centrum af Viborg, Danmark, og senere har vi udvidet med en veletableret forretning med eget fabrik i Dubai.

Vores helt unikke designs, som ofte fremstilles ud fra kundens individuelle ønsker og behov, er en smuk og farverig palet af europæisk og eksotisk, mellemøstlig smykkemode. Vi blander så at sige det bedste fra to kulturer ud fra devisen om, at kun det smukkeste og bedste er smukt og godt nok. Stilen er holdt i både klassiske og unikke designs med respekt for de enkelte materialer, perler, ædelsten og diamanter.

Kollektionen tæller et eksklusivt udvalg af guld, diamanter og  andre ædelsten, og vi følger hele tiden den seneste udvikling inden for faget og branchen. Vi deltager i den forbindelse i guld- og sølvmesser verden rundt; simpelthen for hele tiden at holde os ajour med faget og dets udvikling.

Det første frø til Blomster Jewellery blev grundlagt af Salman Bustan. Dette har været hans drøm fra barndommen og siden er det gået stærkt med at få drømmen opfyldt.

For Salman Bustan, der allerede som 8-årig blev introduceret til guldsmedfaget og blandt andet begyndte at hjælpe til i forretningen i sin fars og bedstefars forretning på samme tidspunkt, var det en livsdrøm, der blev realiseret, dengang han i 1985 åbnede sin egen forretning i Irak. Senere udvidede han med en for længst velrenommeret forretning i Danmark i 2003 og senest drømmen i Dubai i 2016.

Uddannelsen til guldsmed/smykkedesign foregik for Salman Bustans vedkommende fra universitetet i Bagdad, Irak.

 

En ny generation

Som 12-årig begyndte Rami Salman at hjælpe sin far i forretningen i Danmark, akkurat som hans far selv i sin tid havde kigget sin far, farfar og oldefar over skulderen i Irak.

Rami Salman er i dag faglært guldsmed og direktør i forretningen i Danmark, og samtidig er han en af Europas ypperste smykkedesignere. I Viborg er Rami Salman med sin forretning og med alt, hvad den står for, velrenommeret og højt respekteret. Forretningen og dens ansatte gør en dyd ud af at byde hver enkelt kunde velkommen, uanset om der er tale om den faste kunde eller kunden, der spontant kommer ind fra gaden.

Alle er således velkomne i den familiedrevne virksomhed, og alle behandles med lige dele respekt, uanset om salget drejer sig om et af de helt dyre smykker eller et, der er knap så dyrt.

md

Salman Bustan udtaler

Jeg er til stadighed en stolt guldsmed af og med mit hjerte, og jeg er dybt passioneret til mit fag og til branchen.

I udviklingen af unikke guldsmykker – lige fra designs og til det endelige smykke ligger færdigt – går jeg ikke på kompromis med fagligheden og kvaliteten. Jeg sætter en ære i at servicere alle kunder ud fra individuelle ønsker og behov, og jeg er til stadighed drevet af et ønske om at videreudvikle faget, uden at de gamle og stolte traditioner vil vige.

MADE BY HANDS FOR YOU

GIVE YOUR SOUL A HAND MADE PIECE OF LOVE

logo-blomster
BLOMSTER JEWELLERY DUBAI
Ware house No. S12
B2, Al quoz industrial
area 1 Dubai P.O. Box 33042 Dubai - UAE
MOB: +971 521824245
TEL: +971 43474717
MAIL : blomsterjewellery@gmail.com
BLOMSTER JEWELLERY DENMARK
St. Sct. Mikkel's Grade 18b
8800 Viborg - Denmark
MOB: +45 26711819
TEL : +45 86601819
MAIL : blomsterjewellerycs@gmail.com

MAIL : rsb.jewellery@gmail.com