VORES FABRIK

f1

Værksted - Danmark

I Danmark har vi vores egen eksklusive smykkeforretning, hvor vi reparerer og fremstiller unikke smykker og samtidig servicerer en stadig større skare af tilfredse kunder; mange faste og mange, der har fået os anbefalet og deraf kommer ind fra gaden.

Vi er top-specialister i at designe og udføre unikke og håndlavede smykker og juveler efter danske standarder, og i samarbejde med vores kunder udfører vi alle former for reparationer og fremstilling af helt unikke smykker. Hvert enkelt smykke er en unik og udsøgt perle for os, og hver enkelt kunde modtager og behandler vi med et smil og den største glæde og respekt.

f2

Fabrik - Dubai

Vores virksomhed i Dubai slog dørene op i 2016. Her har vi hele den stadigt voksende produktionslinje, hvor vi efter en kreativ skabelsesproces begynder med et individuelt manuelt design til et færdigt og veludført smykke.

Vi anvender udelukkende den nyeste og mest avancerede software til design og de mest specialiserede og dermed allerbedste værktøjer alt afhængig af fremstillingen af det enkelte smykke. Intet overlades til tilfældighederne, når vi fremstiller og skaber et smykke.

Alle ædelsten, som bliver brugt i vores smykker, er nøje udvalgt og håndplukket af et højt specialiseret faglært team med den erfarne og inden for faget meget anerkendte Salman Bustan i spidsen.

MADE BY HANDS FOR YOU

GIVE YOUR SOUL A HAND MADE PIECE OF LOVE

logo-blomster
BLOMSTER JEWELLERY DUBAI
Ware house No. S12
B2, Al quoz industrial
area 1 Dubai P.O. Box 33042 Dubai - UAE
MOB: +971 521824245
TEL: +971 43474717
MAIL : blomsterjewellery@gmail.com
BLOMSTER JEWELLERY DENMARK
St. Sct. Mikkel's Grade 18b
8800 Viborg - Denmark
MOB: +45 26711819
TEL : +45 86601819
MAIL : blomsterjewellerycs@gmail.com

MAIL : rsb.jewellery@gmail.com